Polski Italiano Deutsch Россию Française English Česky
Skip Navigation LinksÚvodní stránka > Mapa VH > Seznam hrobů a pietních míst v lokalitě

Středočeský, Brandýs nad Labem-Stará Boleslav, Brandýs nad Labem-Stará Boleslav

Pozice není známa.
Fotogalerie:
Celkový pohled  
Pomník, celek  
pamětní deska  
pamětní kříž  
Kraj Středočeský
ORP Brandýs nad Labem-Stará Boleslav
Obec Brandýs nad Labem-Stará Boleslav
GPS souřadnice lokality: 50°11'22.24"N 14°39'24.72"E | Zobrazit v mapě
Kontaktní osoba: Hana Ziková, hana.zikova@brandysko.cz

Seznam hrobů v lokalitě:

Středočeský, Brandýs nad Labem-Stará Boleslav, Brandýs nad Labem-Stará Boleslav, CZE2103-40013Válecný hrob s ostatkyJednoduchý hrob s kamenným rámem. Nad hrobovým místem černý kovový kříž, kovová cedulka s hodností a jménem pochovaného.
Jan KammerlanderDetail
Středočeský, Brandýs nad Labem-Stará Boleslav, Brandýs nad Labem-Stará Boleslav, CZE2103-40011Válecný hrob s ostatkyJednoduchý hrob s kamenným rámem. Nad hrobovým místem černý kovový kříž, kovová cedulka s hodností a jménem pochovaného.
František KučeraDetail
Středočeský, Brandýs nad Labem-Stará Boleslav, Brandýs nad Labem-Stará Boleslav, CZE2103-40018Válecný hrob s ostatkyJednoduchý hrob s kamenným rámem. Nad hrobovým místem černý kovový kříž, kovová cedulka s hodností a jménem pochovaného.
Josef DütlDetail
Středočeský, Brandýs nad Labem-Stará Boleslav, Brandýs nad Labem-Stará Boleslav, CZE2103-40017Válecný hrob s ostatkyU paty kamenné stély označující hromadné pohřebiště, je umístěna kovová cedulka s hodností a jménem pochovaného. Hrob není podrobněji vyznačen.
Pohřbený nemá samostatné hrobové místo.
Antonín BáraDetail
Středočeský, Brandýs nad Labem-Stará Boleslav, Brandýs nad Labem-Stará Boleslav, CZE2103-40021Válecný hrob s ostatkyJednoduchý hrob s kamenným rámem. Nad hrobovým místem černý kovový kříž, kovová cedulka s hodností a jménem pochovaného.
Jaroslav RohlenaDetail
Středočeský, Brandýs nad Labem-Stará Boleslav, Brandýs nad Labem-Stará Boleslav, CZE2103-40022Válecný hrob s ostatkyJednoduchý hrob s kamenným rámem. Nad hrobovým místem černý kovový kříž, kovová cedulka s hodností a jménem pochovaného.
Josef PokornýDetail
Středočeský, Brandýs nad Labem-Stará Boleslav, Brandýs nad Labem-Stará Boleslav, CZE2103-40023Válecný hrob s ostatkyJednoduchý hrob s kamenným rámem. U hlavy kamenný blok na vrcholu se šikmo položenou kamennou deskou s rytým nápisem: Kovová cedulka s hodností a jménem pochovaného.
Bedřich PovondraDetail
Středočeský, Brandýs nad Labem-Stará Boleslav, Brandýs nad Labem-Stará Boleslav, CZE2103-40003Válecný hrob s ostatkyJednoduchý hrob s kamenným rámem. V hlavách hrobu stojí kamenná žulová deska s deskou z černého kamene skoro téže velikosti. Na černé desce nápis: Plukovník ruské artilerie Vladimír Fedorovič Kovařík major čs dělostřelectva *31.5.1887 v Poltavě †15.11.1959 v Brandýse n/L Jarmila Kovaříková roz. Šifmanová *25.2.1893 ve Vys. Mýtě †24.1.1965 v Brandýse U náhrobku kovová cedulka s nápisem: vojín Štěpán Harastya.
Štěpán Harastya, Jarmila Kovaříková, Vladimír Fedorovič KovaříkDetail
Středočeský, Brandýs nad Labem-Stará Boleslav, Brandýs nad Labem-Stará Boleslav, CZE2103-39996Válecný hrob s ostatkyJednoduchý hrob s kamenným rámem. Nad hrobovým místem černý kovový kříž, kovová cedulka s hodností a jménem pochovaného.
Antonín ŘíhaDetail
Středočeský, Brandýs nad Labem-Stará Boleslav, Brandýs nad Labem-Stará Boleslav, CZE2103-40019Válecný hrob s ostatkyJednoduchý hrob s kamenným rámem. Nad hrobovým místem černý kovový kříž, kovová cedulka s hodností a jménem pochovaného.
Boh. DobřanskýDetail
Středočeský, Brandýs nad Labem-Stará Boleslav, Brandýs nad Labem-Stará Boleslav, CZE2103-40024Válecný hrob s ostatkyJednoduchý hrob s kamenným rámem. Nad hrobovým místem černý kovový kříž, kovová cedulka s hodností a jménem pochovaného.
Václav BaránkyDetail
Středočeský, Brandýs nad Labem-Stará Boleslav, Brandýs nad Labem-Stará Boleslav, CZE2103-40001Válecný hrob s ostatkyJednoduchý hrob s kamenným rámem. Nad hrobovým místem černý kovový kříž, kovová cedulka s hodností a jménem pochovaného.
Alois BrůžekDetail
Středočeský, Brandýs nad Labem-Stará Boleslav, Brandýs nad Labem-Stará Boleslav, CZE2103-40005Válecný hrob s ostatkyJednoduchý hrob s kamenným rámem. Nad hrobovým místem černý kovový kříž, kovová cedulka s hodností a jménem pochovaného.
Illič MaidanDetail
Středočeský, Brandýs nad Labem-Stará Boleslav, Brandýs nad Labem-Stará Boleslav, CZE2103-40012Válecný hrob s ostatkyJednoduchý hrob s kamenným rámem. Nad hrobovým místem černý kovový kříž, kovová cedulka s hodností a jménem pochovaného.
Václav HovorkaDetail
Středočeský, Brandýs nad Labem-Stará Boleslav, Brandýs nad Labem-Stará Boleslav, CZE2103-40000Válecný hrob s ostatkyJednoduchý hrob s kamenným rámem. Nad hrobovým místem černý kovový kříž, kovová cedulka s hodností a jménem pochovaného.
Stanislav StrohschneiderDetail
Středočeský, Brandýs nad Labem-Stará Boleslav, Brandýs nad Labem-Stará Boleslav, CZE2103-40006Válecný hrob s ostatkyJednoduchý hrob s kamenným rámem. Nad hrobovým místem černý kovový kříž, kovová cedulka s hodností a jménem pochovaného.
Karel ŽdímalDetail
Středočeský, Brandýs nad Labem-Stará Boleslav, Brandýs nad Labem-Stará Boleslav, CZE2103-40014Válecný hrob s ostatkyJednoduchý hrob s kamenným rámem. Nad hrobovým místem černý kovový kříž, kovová cedulka s hodností a jménem pochovaného.
Josef DřízhalDetail
Středočeský, Brandýs nad Labem-Stará Boleslav, Brandýs nad Labem-Stará Boleslav, CZE2103-40002Válecný hrob s ostatkyJednoduchý hrob s kamenným rámem. Nad hrobovým místem černý kovový kříž, kovová cedulka s hodností a jménem pochovaného.
Jan BoháčekDetail
Středočeský, Brandýs nad Labem-Stará Boleslav, Brandýs nad Labem-Stará Boleslav, CZE2103-40015Válecný hrob s ostatkyNemá samostatné hrobové místo. Uveden jen na pamětní desce centrálního pomníku.
Baro CirjakDetail
Středočeský, Brandýs nad Labem-Stará Boleslav, Brandýs nad Labem-Stará Boleslav, CZE2103-39997Válecný hrob s ostatkyJednoduchý hrob s kamenným rámem. Nad hrobovým místem černý kovový kříž, kovová cedulka s hodností a jménem pochovaného.
Josef KuklerDetail
Data pager
12
Položek na stranu:
PageSizeComboBox
select
  27 záznamů na 2 stranách